ONZE WINKEL VAN 4000M2

Showroom en Winkel in Næstved:

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken, waar we ook een indrukwekkende showroom hebben. Onze showroom en winkel zijn gelegen aan Kanalvej 1 in Næstved en beslaan 4000 m². Naast Vaalea.dk vind je hier ook Kjeps Bolighus en een grote Kop & Kande. Hier vind je:

  • Lampenwinkel: Een lampenwinkel van 300 m² met inspiratie van meer dan 40 verschillende merken.
  • Inspirerende showroom: Een inspirerende showroom van maar liefst 4000 m², waar je zowel trendsettende als klassieke lampen in werking kunt zien in verschillende kamers. Dit geeft je een uitstekende indruk van het licht, het ontwerp en de materialen.

Expertise en Advies:

In onze winkel bieden we advies van professionals met uitgebreide ervaring in de verlichtingsbranche. Je kunt vertrouwen op het beste advies om de juiste verlichting voor jouw behoeften te kiezen. Als je een bezoek wilt van een professionele verlichtingsexpert, vind je hier meer informatie.

Innovatie en Diversiteit:

We streven er voortdurend naar om bij elk bezoek nieuwe en unieke ervaringen te bieden. Dit bereiken we door constant op zoek te gaan naar nieuwe lampen en merken in heel Europa en door het klassieke te combineren met het moderne en creatieve in verlichting. We willen de grenzen verleggen van hoe we onze ruimtes kunnen inrichten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze grote en inspirerende showroom aan Kanalvej 1 in Næstved.